Uitklapschermen

Uitklapscherm

Een uitklapscherm of zonnescherm is een zeer populaire vorm van zonwering bij mensen met een tuin of terras. Deze zonwering werkt namelijk zeer aangenaam om de ruimtes binnen te verkoelen maar creƫert ook een aangenaam verkoeld stuk in uw tuin, zodat u op een warme zomerdag ook van de tuin kan genieten. Daarnaast geeft het ook sfeer en karakter aan uw woning en tuin. Het uitklapscherm beschermt ook tegen regen maar niet aan de zijkanten. Een markies kan hiervoor een optie zijn. Deze heeft wel een kleinere uitval dan de uitklapscherm. In Voorburg wordt er veel gekozen voor de uitklapscherm. Deze is in alle kleuren te verkrijgen.

Installeren

Het installeren van de uitklapscherm moet aan een stevige muur. Het uitklapscherm wordt in een cassette geleverd. Deze is eenvoudig te installeren. Voor inspiratie en advies kunt u naar ons filiaal in Voorburg komen.

Onderhoud

Een uitklapscherm is redelijk gevoelig voor weersomstandigheden. Hier dient voorzichtig mee om te gaan. Het scherm moet droog ingeklapt worden om verkleuring te voorkomen. Op deze manier stelt u groot onderhoud uit. Deze zonwering is wel windvast.

Om dit product te bezichtigen kunt u naar de showroom in Voorburg komen. We geven graag advies over onze producten, installatie en onderhoud.